Afbeeldingen herschalen: The right way

Een bende gekke kerels heeft een nieuwe technologie ontwikkeld voor het slim herschalen van afbeeldingen. Ziet er erg stoer uit, maar betekent vooral dat ik vanaf nu zonder de clone-tool van The Gimp (Photoshop) kan (zie het einde van het filmpje)!


(via)

 • Holy shiz!

 • Holy shiz!

 • Zó verwijdert Putin dus Jeltsin uit alle geschiedenisboeken, videos, enzovoort. Zeer coole techniek! 🙂

  P.S.: 72 lezers? Wat een beesten, jullie twee 🙂

  P.P.S.: deze theme vind ik maar niets. Een minimalistisch theme moet sterk zijn qua typografie, en dat is deze helemaal niet IMO.

 • Zó verwijdert Putin dus Jeltsin uit alle geschiedenisboeken, videos, enzovoort. Zeer coole techniek! 🙂

  P.S.: 72 lezers? Wat een beesten, jullie twee 🙂

  P.P.S.: deze theme vind ik maar niets. Een minimalistisch theme moet sterk zijn qua typografie, en dat is deze helemaal niet IMO.

 • Da’s nog niks!
  Unique Visitors this Month: 1,470
  Page Views this Month: 2,586

 • Da’s nog niks!
  Unique Visitors this Month: 1,470
  Page Views this Month: 2,586

 • @wim: Ik vind dit thema anders wel redelijk sterk qua typografie (Behalve de reactieforms dan). Daarom net dat ik hem gekozen heb trouwens. Maar hij wordt sowieso nog wat gefinetuned! Ik heb er al een pak aan aangepast. Het was gewoon eens dringend tijd om de hacks en whacks van Unsleepable even de vuilnisbak in te gooien :). Enige concrete tips wat het thema betreft?

  En die visitors, meer dan de helft daarvan komt door de Uffie lyrics denk ik :D.

 • @wim: Ik vind dit thema anders wel redelijk sterk qua typografie (Behalve de reactieforms dan). Daarom net dat ik hem gekozen heb trouwens. Maar hij wordt sowieso nog wat gefinetuned! Ik heb er al een pak aan aangepast. Het was gewoon eens dringend tijd om de hacks en whacks van Unsleepable even de vuilnisbak in te gooien :). Enige concrete tips wat het thema betreft?

  En die visitors, meer dan de helft daarvan komt door de Uffie lyrics denk ik :D.

 • Er is vanboven teveel witruimte. Dat RSS logo rechtsboven is veel te groot en zelfs redelijk overbodig, mensen die RSS kennen, zien het icoontje wel in hun adresbalk.

  Over de typografie: teveel Verdana/Arial (overal denk ik?), dat komt zo “te standaard” over. Speel wat met de fontspacing, met andere lettertypes (Helvetica Neue ofzo) enzovoort, ik ben er zeker van dat het veel aangenamer kan dan dit :). Maar da’s maar mijn mening 😉

 • Er is vanboven teveel witruimte. Dat RSS logo rechtsboven is veel te groot en zelfs redelijk overbodig, mensen die RSS kennen, zien het icoontje wel in hun adresbalk.

  Over de typografie: teveel Verdana/Arial (overal denk ik?), dat komt zo “te standaard” over. Speel wat met de fontspacing, met andere lettertypes (Helvetica Neue ofzo) enzovoort, ik ben er zeker van dat het veel aangenamer kan dan dit :). Maar da’s maar mijn mening 😉

 • Als jij Helvetica Neue geïnstalleerd hebt, dan zou je die toch horen te zien ;).

  Wat die RSS betreft en ik niet dezelfde mening toegedaan. Het zat weliswaar standaard in het copyblogger thema zo, maar het heeft sowieso een extra functie: het is de bedoeling om mensen die niet weten wat het is aan te trekken met dat ding :). Beetje marketing dus.

  De whitespace heb ik verminderd: goed punt! :).

 • Als jij Helvetica Neue geïnstalleerd hebt, dan zou je die toch horen te zien ;).

  Wat die RSS betreft en ik niet dezelfde mening toegedaan. Het zat weliswaar standaard in het copyblogger thema zo, maar het heeft sowieso een extra functie: het is de bedoeling om mensen die niet weten wat het is aan te trekken met dat ding :). Beetje marketing dus.

  De whitespace heb ik verminderd: goed punt! :).

 • Dat is wel goed bedacht, die technologie 🙂

 • Dat is wel goed bedacht, die technologie 🙂