Web 2.0 to the max!

Net nog op een leuke site gestoten, die ik toch nog even wilde posten voor het slapengaan.

Mugshot combineert zowat al je web 2.0 diensten op één enkele pagina, en legt op deze manier een netwerk aan (inderdaad, nogmaals die 2.0) hetgeen werkt met zogenaamde ‘swarms’ waarbij je kan zien wat de mensen met gelijkaardige interesses op het internet bekijken. Heel stoer allemaal, maar het wordt nog beter.

Zo kan je ook een Mugshot tracker installeren (beschikbaar voor Windows en Linux) die bijhoudt wat er zoal interessant is.

Mugshot wordt ontwikkeld door Red Hat, en dat betekent dat de dienst volledig opensource is, tot aan de (server-side) code van de site zelf!

  • Call me gay, maar ik hou er niet van als heel m’n profiel gecentraliseerd is :). Net om wille van die reden heb ik ook geen Google Search History ingeschakeld, maar bewust de hele dienst uit m’n pakket verwijderd =).

  • Call me gay, maar ik hou er niet van als heel m’n profiel gecentraliseerd is :). Net om wille van die reden heb ik ook geen Google Search History ingeschakeld, maar bewust de hele dienst uit m’n pakket verwijderd =).

  • Ik begrijp heel goed wat je bedoelt. Maar ik hou ervan om het mensen die me zouden willen bespioneren erg makkelijk te maken. Komaan, bespioneer me dan. Iemand?
    Ok nee, enige nadeel vind ik wel dat iedereen kan zien wanneer ik ze op IM of telefoon negeer.

  • Ik begrijp heel goed wat je bedoelt. Maar ik hou ervan om het mensen die me zouden willen bespioneren erg makkelijk te maken. Komaan, bespioneer me dan. Iemand?
    Ok nee, enige nadeel vind ik wel dat iedereen kan zien wanneer ik ze op IM of telefoon negeer.