Gebroeders Ko – Ik heb een boot

In de categorie ‘Zanger Bob en aanverwanten’ presenteer ik u het nummer “Ik heb een boot” van de gebroeders Ko. Aan het aantal parodieën in omloop lijkt deze videoclip het alvast goed te doen op YouTube.

Ik ben er niet helemaal zeker van of dit nu gemaakt is voor de grap, voor zielige idioten die naar hardcore luisteren (no offense, wel…een beetje) of door mensen die niet beter weten. Ik gok op een combinatie van de eerste twee. Er zijn alvast een heleboel mensen die beweren dat het nummer gestolen is van een ‘artiest’ die zichzelf basshunter noemt. Hoedanook, veel plezier!

12 gedachten over “Gebroeders Ko – Ik heb een boot”

  1. Het is inderdaad een ‘cover’ van Basshunter. Zie [URL=http://mzungube.blogspot.com/2006/09/van-de-veire-es-loco.html]hier[/URL] voor het bewijs.

  2. Het is inderdaad een ‘cover’ van Basshunter. Zie [URL=http://mzungube.blogspot.com/2006/09/van-de-veire-es-loco.html]hier[/URL] voor het bewijs.

  3. Jup, is een rip-off van Basshunter. Even nog een grappig feit toevoegen: de orignele tekst gaat over een mIRC-bot in een chatkanaal. Die zieligaards hebben dat dus vertaald als een boot en een (water)kanaal. [url=http://basshunter.m0o.eu/anna/index_nl.php]Het origineel[/url] is in my humble opinion gewoon los duizend keer beter! Klinkt veel beter in dat vettig taaltje =).

  4. Jup, is een rip-off van Basshunter. Even nog een grappig feit toevoegen: de orignele tekst gaat over een mIRC-bot in een chatkanaal. Die zieligaards hebben dat dus vertaald als een boot en een (water)kanaal. [url=http://basshunter.m0o.eu/anna/index_nl.php]Het origineel[/url] is in my humble opinion gewoon los duizend keer beter! Klinkt veel beter in dat vettig taaltje =).

  5. Los duizend keer beter? Dus ongeveer 10^-999 * 1000 = 10^-996. Dat kan TELLEN. Hahahahahaha. Sorry, een beetje gefrustreerd door de wiskunde die ik in de richting Informatica voorgeschoteld krijg.

  6. Los duizend keer beter? Dus ongeveer 10^-999 * 1000 = 10^-996. Dat kan TELLEN. Hahahahahaha. Sorry, een beetje gefrustreerd door de wiskunde die ik in de richting Informatica voorgeschoteld krijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *