Gebroeders Ko – Ik heb een boot

In de categorie ‘Zanger Bob en aanverwanten’ presenteer ik u het nummer “Ik heb een boot” van de gebroeders Ko. Aan het aantal parodieën in omloop lijkt deze videoclip het alvast goed te doen op YouTube.

Ik ben er niet helemaal zeker van of dit nu gemaakt is voor de grap, voor zielige idioten die naar hardcore luisteren (no offense, wel…een beetje) of door mensen die niet beter weten. Ik gok op een combinatie van de eerste twee. Er zijn alvast een heleboel mensen die beweren dat het nummer gestolen is van een ‘artiest’ die zichzelf basshunter noemt. Hoedanook, veel plezier!

 • Het is inderdaad een ‘cover’ van Basshunter. Zie [URL=http://mzungube.blogspot.com/2006/09/van-de-veire-es-loco.html]hier[/URL] voor het bewijs.

 • Het is inderdaad een ‘cover’ van Basshunter. Zie [URL=http://mzungube.blogspot.com/2006/09/van-de-veire-es-loco.html]hier[/URL] voor het bewijs.

 • Jup, is een rip-off van Basshunter. Even nog een grappig feit toevoegen: de orignele tekst gaat over een mIRC-bot in een chatkanaal. Die zieligaards hebben dat dus vertaald als een boot en een (water)kanaal. [url=http://basshunter.m0o.eu/anna/index_nl.php]Het origineel[/url] is in my humble opinion gewoon los duizend keer beter! Klinkt veel beter in dat vettig taaltje =).

 • Jup, is een rip-off van Basshunter. Even nog een grappig feit toevoegen: de orignele tekst gaat over een mIRC-bot in een chatkanaal. Die zieligaards hebben dat dus vertaald als een boot en een (water)kanaal. [url=http://basshunter.m0o.eu/anna/index_nl.php]Het origineel[/url] is in my humble opinion gewoon los duizend keer beter! Klinkt veel beter in dat vettig taaltje =).

 • Los duizend keer beter? Dus ongeveer 10^-999 * 1000 = 10^-996. Dat kan TELLEN. Hahahahahaha. Sorry, een beetje gefrustreerd door de wiskunde die ik in de richting Informatica voorgeschoteld krijg.

 • Los duizend keer beter? Dus ongeveer 10^-999 * 1000 = 10^-996. Dat kan TELLEN. Hahahahahaha. Sorry, een beetje gefrustreerd door de wiskunde die ik in de richting Informatica voorgeschoteld krijg.

 • Eigenlijk zelfs een Googol beter.

 • Eigenlijk zelfs een Googol beter.

 • Wat is een Googol?

 • Wat is een Googol?

 • De benaming van het getal 10^100 :). Behoorlijk groot dus ;). Google is ontstaan als een foute schrijfwijze van dat getal :).

 • De benaming van het getal 10^100 :). Behoorlijk groot dus ;). Google is ontstaan als een foute schrijfwijze van dat getal :).