Les Ardentes: Electro en rock in Luik

Dankzij de site van het VRT nieuws, leerde ik vandaag een nieuw zomerfestival kennen. En wát voor een! De organisatoren van ‘Les Ardentes’, zoals het festival heet, beloven gezelligheid en een erg goed programma. Wat dat laatste betreft, valt dat te bewijzen. Op de site vinden we namelijk internationaal (terecht) bekende namen terug als Sven Väth, Echo & The Bunnymen, Detroit Grand Pubahs en The Nits, maar ook heel wat Belgische prachtgroepen. Want, zeg nu zelf, als je níét van groepen als Zita Swoon of Magnus houdt, wat kom je dan in godsnaam op deze blog zoeken? Misschien wel heel wat toffe informatie over allerlei onnozele dingen, misschien eigen meningen van mensen waar je nog nooit gehoord hebt, misschien wel vriendjes, of misschien de Heilige Graal. Maar ik wijk af.

Als iemand op het lumineuze idee zou komen om 7, 8 en 9 juli richting Luik te trekken, neem me vooral mee! Qua alternatief voor festivals met een overwegend lelijke affiche kan dat wel tellen, me dunkt!

 • Met blozende kaakskes kom ik hier nen dikke merci zeggen voor uw complimentje in mijnen gb op mijn siteke.
  Ik sta alvast te conserveren op -18°C zodat ik niet te rap zou vervallen :c)
  Toffen blog heb je, ‘k was ff aan’t overwegen om zelf beginnen te gaan zeveren op mijn site, maar ik denk dat ik daarvoor een ander soort paginake voor ga opmaken, want ik hou mijn site liefst nog in het Engels. En zeveren in het Engels is voor mij ietske te ver gegrepen, laat staan dat ze mij nu al in het Nederlands begrijpen :-s

  Deze is nu nie echt een commentaar op ‘Les Ardentes’ in Luik, maar ondertussen weet ik nu ook weer dat ze daar ferme festivallekes weten te organiseren. Toch opteer ik liever voor Laundry Day, dat ’t maar rap september is mijn gedacht.

  ‘k Ga je blogske ergens tussen mijn ellenlang wordende favorieten zetten en af en toe ne keer uwe zever lezen, zodat ik toch nog wa ‘sociaal’ contact overhou naast uren css en html te tokkelen..

  En voor de rest leest half België ook hier mee wat ik zoals tegen je te zeggen had.. de groeten !
  //MF
  ps : ‘k wist nie goe waar ik anders mijne zever moest typen..

 • Met blozende kaakskes kom ik hier nen dikke merci zeggen voor uw complimentje in mijnen gb op mijn siteke.
  Ik sta alvast te conserveren op -18°C zodat ik niet te rap zou vervallen :c)
  Toffen blog heb je, ‘k was ff aan’t overwegen om zelf beginnen te gaan zeveren op mijn site, maar ik denk dat ik daarvoor een ander soort paginake voor ga opmaken, want ik hou mijn site liefst nog in het Engels. En zeveren in het Engels is voor mij ietske te ver gegrepen, laat staan dat ze mij nu al in het Nederlands begrijpen :-s

  Deze is nu nie echt een commentaar op ‘Les Ardentes’ in Luik, maar ondertussen weet ik nu ook weer dat ze daar ferme festivallekes weten te organiseren. Toch opteer ik liever voor Laundry Day, dat ’t maar rap september is mijn gedacht.

  ‘k Ga je blogske ergens tussen mijn ellenlang wordende favorieten zetten en af en toe ne keer uwe zever lezen, zodat ik toch nog wa ‘sociaal’ contact overhou naast uren css en html te tokkelen..

  En voor de rest leest half België ook hier mee wat ik zoals tegen je te zeggen had.. de groeten !
  //MF
  ps : ‘k wist nie goe waar ik anders mijne zever moest typen..

 • Juan Atkins en Oxia vooral niet vergeten te vermelden Bram!

 • Juan Atkins en Oxia vooral niet vergeten te vermelden Bram!

 • Bram, ik denk dat ge uw papa wel zult kunnen overtuigen om even naar Luik te rijden, en anders, leve de NMBS? ( ge loopt natuurlijk wel het risico om veel te laat te komen, maar dan pakt ge gewoon ne trein vroeger é!)

 • Bram, ik denk dat ge uw papa wel zult kunnen overtuigen om even naar Luik te rijden, en anders, leve de NMBS? ( ge loopt natuurlijk wel het risico om veel te laat te komen, maar dan pakt ge gewoon ne trein vroeger é!)

 • Veel kans dat ik dan in Frankrijk zal vertoeven, dat valt even fameus tegen. Nuja, gelukkig heeft Pukkelpop nog veel meer prachtige namen!
  Hmm…Laundry day eh.

 • Veel kans dat ik dan in Frankrijk zal vertoeven, dat valt even fameus tegen. Nuja, gelukkig heeft Pukkelpop nog veel meer prachtige namen!
  Hmm…Laundry day eh.

 • :'(. Het leven van de muziekliefhebber zuigt :'(.

 • :'(. Het leven van de muziekliefhebber zuigt :'(.

 • have een baksken troost en een download van nen nieuwe mix op mijne site en laat de pijn maar efkes verzachten :c)
  merci om mijne site op ‘rechts’ te zetten en merci dat ge mijne muziek apprecieert.

  btw, mijn leven zuigt momenteel nie 😀

 • have een baksken troost en een download van nen nieuwe mix op mijne site en laat de pijn maar efkes verzachten :c)
  merci om mijne site op ‘rechts’ te zetten en merci dat ge mijne muziek apprecieert.

  btw, mijn leven zuigt momenteel nie 😀