Illegaal downloaden zonder PC: Een korte handleiding

 Aan alle mensen die wel eens illegaal bestanden wilden uitwisselen via een P2P netwerk zonder daarbij een PC te gebruiken, volg even volgend kort stappenplan:

  1. Zorg dat je niet over een PC beschikt
  2. Verhuis naar Amerika
  3. (optioneel) Zorg dat je dood bent
  4. Wacht op de RIAA (dit is de belangrijkste stap)
  5. Word aangeklaagd

 
Ander nieuws: De site van een vriend van me (oh ja, ook nerds hebben vrienden) werd vandaag genoemd op Ubuntu Blog. Een hoeraatje.

  • Merci voor het me te laten weten, zelf had ik het niet eens gemerkt :). Jammer genoeg is het artikel niet bepaald accuraat (het verondersteld dat er 9 CD’s voor nodig zijn, maar goed dat dat niet waar is want anders was het trafiek een hoopje terabytes meer), en dat heb ik ze natuurlijk laten weten via een comment.

  • Merci voor het me te laten weten, zelf had ik het niet eens gemerkt :). Jammer genoeg is het artikel niet bepaald accuraat (het verondersteld dat er 9 CD’s voor nodig zijn, maar goed dat dat niet waar is want anders was het trafiek een hoopje terabytes meer), en dat heb ik ze natuurlijk laten weten via een comment.