Neveneffecten in “De Laatste Show”

Zoals ik al enkele dagen geleden postte, waren de kerels van Neveneffecten vorige week maandag te gast bij Mark Uytterhoeven in "De Laatste Show". Aangezien ik zelf een ongelooflijke fan ben van Neveneffecten, heb ik hun site reeds meerdere malen bezocht om te kijken of ze deze aflevering al integraal online hadden geplaatst. Vandaag is het eindelijk zo ver: geniet ervan!

6 gedachten over “Neveneffecten in “De Laatste Show””

  1. Ik ben reeds naar hun theatershow geweest 🙂 Het minste wat ervan gezegd kan worden is dat hij zeker even goed is als hun TV-serie! Allen daarheen!

  2. Ik ben reeds naar hun theatershow geweest 🙂 Het minste wat ervan gezegd kan worden is dat hij zeker even goed is als hun TV-serie! Allen daarheen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *